Erkend Beton Cire Dealer of Beton Cire Verwerker worden ?

Perfectino: Een vaste waarde synoniem van kwaliteit sinds 2004

Wij zijn gespecialiseerd in de formulering en productie van Beton Ciré sinds 2004 jaar en onze producten zijn internationaal erkend om hun kwaliteit en prestaties.

In 2006 waren we de eerste fabrikant met een ​​online winkel in Béton Ciré. Onze producten voor DHZ hebben hun kwaliteiten sindsdien bewezen.
Voor 2016, presenteren wij op de Nederlandse en Belgische markt met een nieuwe gamma van unieke Beton Ciré produkten !

Voor 2016, presenteren wij op de Nederlandse en Belgische markt een nieuwe gamma van unieke Beton Ciré produkten !

En jij kunt meedoen, als Beton Cire Dealer, of als Erkend Beton Cire Vakman.

Perfectino© heeft samen met z’n internationale partners een unieke lijn Beton Ciré Producten ontwikkeld die alle andere bestaande systemen op alle punten verslaat.

 • Keuze uit cement-, leem-, of kalk gebonden Béton Ciré producten
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Lage kosten per m2
 • Scheur- en Krasvrij
 • Waterdicht
 • Extreme hechtkracht
 • Handzame verpakkingen
 • Ook kleine orders
 • Uitstekende verdiensten
 • Heel veel kleuren
 • Onderhoudsvrij

Erkend Beton Cire Vakman.
Ben jij een vakman, een tegelzetter, een stucadoor, een betonverwerker of gewoon een hele handige jongen die met hard werken een goed bestaan als zelfstandig Erkend Beton Ciré verwerker wil opbouwen, dan kunnen wij je daar bij helpen. Onze Beton Ciré is heel eenvoudig te verwerken en levert prachtige resultaten op, maar om Erkend Partner te worden moet je wel aan onze strenge eisen van vakbekwaaamheid voldoen.

Beton Ciré Technique Specialist
Voordat je wordt toegelaten tot de exclusieve groep van Erkende Partners moet je onze Workshops met succes doorlopen hebben. Voor degenen die we zoeken is dat geen probleem, onze Beton Ciré is immers het makkelijkst te verwerken product op de markt. Maar met onze workshops leer je de fijne kneepjes; de geheimen om met minder materiaal betere resultaten te behalen, sneller en efficienter te werken, echt het maximale uit het product te halen, je klant nog tevredener met het eindresultaat te maken. En als je eenmaal Erkend Partner bent dan kan je profiteren van Specifieke Kits inkoopvoordeel, Specifieke Kits garanties op je werk, super ondersteuning, en uiteindelijk; klanten die enthousiast zijn en je aanbevelen bij hun kennissen !

Erkend Beton Cire Dealer.
Een Dealer Perfectino weet alles van de complete lijn Beton Cire producten van Perfectino©. Hij kan afnemers precies vertellen hoe je de producten het beste verwerkt, hoe veel je nodig hebt, hoe lang je er over doet en hoeveel het kost. De Beton Cire Dealer is een specialist met een gedegen opleiding en mag van ons het logo ERKEND PARTNER Dealer voeren als hij aan onze eisen voldoet. Dat gaat verder dan alleen vakbekwaamheid in zake het aanbrengen. Een Dealer Perfectino kan ook afnemers (collega’s en particulieren) advies geven en hij is een actief ambassadeur voor onze Beton Cire. Wij, op onze beurt, ondersteunen hem met raad en daad, maar ook met prima marges, terwijl de verkoopprijzen aan de consument en verwerkers ver onder de gangbare prijzen liggen. Een echte  win-win-win situatie dus!

Durf je het aan om de stap naar een eigen bedrijf te zetten, of je huidige bedrijf een enorme boost te geven? 

Registreer hier en bel [wpseo_address show_state=”0″ show_country=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”0″ show_fax=”0″ show_email=”0″] dan  voor een afspraak ! 

Wij garanderen je dat je er geen spijt van zult krijgen !

This post is also available in : Frans